Rugtas in shirt vorm

Afbeelding van Rugtas in shirt vorm
Prijsverloop van Rugtas in shirt vorm
Toegevoegd: 19-11-2018
Bijgewerkt: 17-05-2019

Leuke Rugtas in de vorm van een shirt. Deze rugtas is natuurlijk perfect toepasbaar bij uw voetbalvereniging of andere sportvereniging. De rugtassen zijn verkrijgbaar in diverse standaard kleuren en afgewerkt met witte biezen. Uw logo kunnen wij bedrukken op deze leuke rugtasjes. Vervaardigd van 210D polyester en voorzien van zwarte draagkoorden. De afmeting van de rugtas is 31,5 x 39 cm.

BESTELLEN: U kunt onder de artikelafbeelding het gewenste aantal invullen en uw eventuele drukwensen. De actuele prijzen verschijnen dan vanzelf. Op deze manier kunt u ook uw eigen offerte aanmaken.

DRUKPROEF: Indien wij uw logo en/of tekst moeten aanbrengen op dit artikel dan zenden wij u altijd vooraf een digitale drukproef per email. Nadat u de proef heeft goedgekeurd gaan wij uw logo aanbrengen.

BETALING: Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een factuur per email. Deze kunt u door middel van een bankoverschijving voldoen. In uitzonderlijke gevallen vragen wij een betaling vooraf. Wij nemen dan altijd eerst contact met u op.

 
Prijs
€ 1,44
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Yesgifts.nl Rugtas in shirt vorm [...] € 1,44 € 0,00