McAfee Total Protection 2013 - Nederlands / 3 Gebruikers / Win

Afbeelding van McAfee Total Protection 2013 - Nederlands / 3 Gebruikers / Win
Prijsverloop van McAfee Total Protection 2013 - Nederlands / 3 Gebruikers / Win
Toegevoegd: 21-08-2018
Bijgewerkt: 14-11-2018

Merk: McAfee

Beveilig jouw digitale leven met de ultieme beveiligingssoftware, compleet met realtime antivirus, antimalware, spamfilters, firewall en ouderlijk toezicht, plus geautomatiseerde back-up naar een versleutelde digitale kluis in de cloud. Je bent ook beschermd tegen identiteitsdiefstal, risico's van sociale media, fysiek verlies of fysieke diefstal en het hacken van jouw pc en jouw thuisnetwerk.

Met een gerust hart online spelen, werken en genieten.Mensen willen genieten van de voordelen van online bijeenkomen, surfen en winkelen; ze willen zich geen zorgen over veiligheidsrisico's hoeven maken. Bij McAfee maakt digitale veiligheid een deel van ons leven uit en zijn we constant aan het werk om de slechteriken een paar stappen voor te blijven. Iedere seconde van iedere dag houden we ons met één ding bezig: jouw digitale leven veilig houden, zodat je in vertrouwen online kunt surfen, winkelen en sociale netwerken kunt gebruiken.

Beveiliging tegen virussen en malwareHoe zou je leven zonder jouw computer? Je gebruikt jouw computer voor het nieuws, om informatie te delen met vrienden, jouw leven te plannen, te winkelen en te bankieren. McAfee beschermt jouw pc tegen virussen, Trojaanse paarden, spyware en malware die binnen kunnen komen via e-mail, USB-sticks, verwisselbare vaste schijven of door online browsen. De beveiligingssoftware van McAfee werkt in realtime, zorgt voor bescherming wanneer je dat nodig hebt en is anders onzichtbaar.

Blokkeer spam en gevaarlijke e-mailOngewenste e-mail is niet alleen hinderlijke tijdverspilling. Spam levert beledigende en aanstootgevende inhoud en via bijlagen en koppelingen kun je worden blootgesteld aan virussen en wormen. McAfee maakt gebruik van de meest geavanceerde spamfilters, actieve analyse en wereldwijd onderzoek naar dreigingen om ongewenste e-mail te filteren.

Bescherm jouw gezinJe wilt dat jouw kinderen online kunnen leren, spelen en sociale netwerken kunnen gebruiken. Maar het kan voor hen en voor je moeilijk zijn om te weten welke specifieke sites te vertrouwen zijn. Met McAfee Ouderlijk toezicht kun je regels instellen op basis van leeftijd, categorieën en uw voorkeuren, zodat jouw kinderen het internet veilig kunnen gebruiken. Je kunt de toegang van jouw kinderen tot internet filteren, de tijd beperken die ze online doorbrengen en hun gebruik bijhouden.

Beveilig jouw persoonlijke gegevensOf je nu getroffen wordt door verlies, diefstal of een natuurramp, wanneer je dat het minst verwacht, kan het zijn dat jouw meest waardevolle digitale bestanden zijn verdwenen. Bewaar jouw familiefoto's, belastinggegevens en muziek op een veilige plek - maak een back-up in een met een wachtwoord beveiligde, versleutelde online opslagruimte. Jouw kostbare foto's en bestanden staan daar voor je klaar, zelfs als je pc dat niet doet.

Bescherming tegen hackers en dievenWanneer hackers inbreken in jouw draadloze thuisnetwerk, kunnen ze uw internetgebruik bekijken en in jouw pc wachtwoorden, financiële informatie en andere waardevolle digitale gegevens opzoeken. Die kostbare informatie is ook beschikbaar voor iemand die jouw computer steelt. McAfee versleutelt bestanden in een beveiligde digitale kluis op jouw pc en blokkeert draadloze netwerktoegang tot jouw pc, zodat jouw persoonlijke computer persoonlijk blijft.

Bescherm jouw identiteitIdentiteitsdieven stelen jouw persoonlijke informatie via websites, valse e-mails of sociale netwerken of door jouw laptop weg te halen wanneer je niet kijkt. We houden je weg van riskante sites en blokkeren actief phishingkoppelingen die je ontvangt via e-mail, chatberichten en sociale netwerken.

Beveilig jouw sociale netwerkVia sociale netwerken, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter is het eenvoudig om koppelingen naar inhoud die je leuk vindt te delen en door te sturen. Maar die inhoud kan riskant worden wanneer een website met slechte internetbeveiliging wordt gehackt door kwaadwillende personen. McAfee heeft een uniek hulpprogramma waarmee je URL's veilig kunt inkorten en kunt delen met vrienden.

Let op!  • Alleen geschikt voor Windows computers
 
Prijs
€ 38,99
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
6
McAfee Total Protection 2013 - Nederlands / 3 Gebruikers / Win [...] € 38,99 € 0,00