Diamond Class Hoes voor Apple Ipad 3 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover

Afbeelding van Diamond Class Hoes voor Apple Ipad 3 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover
Prijsverloop van Diamond Class Hoes voor Apple Ipad 3 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover
Toegevoegd: 05-01-2018
Bijgewerkt: 22-04-2019

Merk: i12Cover

Advies verkoopprijs: €29.95Diamond Class Hoes voor Apple Ipad 3 met Rood-Wit-Blauw vlag motief.
Deze universele Tablet Hoes uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Apple Ipad 3. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling. De cover is voorzien van een vlag motief.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Apple Ipad 3 rechtop (landschap modus) op een bureau of tafel te plaatsen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze tablet hoes tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Apple Ipad 3 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class case is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Apple Ipad 3.

De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan de Apple Ipad 3 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Apple Ipad 3 wordt in de hoes stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de Apple Ipad 3 valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de case makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Rood Wit Blauw
Deze Diamond Class case is voorzien van vlag motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dat maakt deze tablet hoes tot een ideaal accessoire voor diegene die bijvoorbeeld Nederland een warm hart toedraagt of voor tijdens het WK of EK voetbal.

Deze Apple Ipad 3 Hoes met vlag motief is van het merk i12Cover.

 
Prijs
€ 21,50