Apple Ipad Mini 3 Hoes met vlag motief

Afbeelding van Apple Ipad Mini 3 Hoes met vlag motief
Prijsverloop van Apple Ipad Mini 3 Hoes met vlag motief
Toegevoegd: 05-01-2018
Bijgewerkt: 22-10-2018

Merk: i12Cover

Diamond Class Hoes voor Apple Ipad Mini 3 met Rood-Wit-Blauw vlag motief.
Deze universele hoes uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Apple Ipad Mini 3. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling. De cover is voorzien van een vlag motief.
Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Apple Ipad Mini 3 rechtop (landschap modus) op een bureau of tafel te plaatsen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken.
Dit maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Apple Ipad Mini 3 of als u deze als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialen
De Diamond Class case is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Apple Ipad Mini 3.
De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan de Apple Ipad Mini 3 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Apple Ipad Mini 3 wordt in de hoes stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de Apple Ipad Mini 3 valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u het toestel het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de case makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Rood Wit Blauw
Deze Diamond Class case is voorzien van vlag motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dat maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor diegene die bijvoorbeeld Nederland een warm hart toedraagt of voor tijdens het WK of EK voetbal.
Deze Apple Ipad Mini 3 Hoes met vlag motief is van het merk i12Cover.

Kenmerken

  • Kleur: Motief
 
Prijs
€ 14,95
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
1
Apple Ipad Mini 3 Hoes met vlag motief [...] € 14,95 € 0,00