Caramello Bluetooth Draadloze In-Ear sport oordopjes met Microfoon

Afbeelding van Caramello Bluetooth Draadloze In-Ear sport oordopjes met Microfoon
Prijsverloop van Caramello Bluetooth Draadloze In-Ear sport oordopjes met Microfoon
Toegevoegd: 12-09-2017
Bijgewerkt: 10-07-2019

Merk: Caramello

Bluetooth Draadloze In-Ear Sport Oordopjes
Deze Caramello draadloze Bluetooth In-Ear Oordopjes is een must have als je je eigen muziek wilt luisteren tijdens het hardlopen, wielrennen, fitness, roeien of een andere (buiten)sport.
Met deze ultra lichte en comfortabele sport oortjes worden (outdoor) activiteiten nog leuker. De oordopjes zijn waterafstotend en dus ook in de regen te gebruiken. Deze bluetooth in-ear koptelefoon is verder bijzonder flexibel, maar tegelijkertijd stevig en sluit daardoor altijd goed aan op je hoofd, zonder dat het knelt. De headset biedt je honderd procent bewegingsvrijheid. Onhandige snoertjes, oordopjes die uitvallen of een hoofdtelefoon die afzakt zijn verleden tijd!

Verbinding maken
Om gebruik te maken van de headset is geen additionele software nodig. Je koppelt je iPhone 4/5/6(s), Samsung, SmartPhone, iPod of andere mp3/MP4 speler binnen enkele seconden eenvoudig aan de sport headset, die beschikt over Bluetooth 4.1.

Noise Cancelling
De oordopjes bevatte ingebouwde noise cancelling waardoor verkeers-, stads- en omgevingsgeluiden worden teruggedrongen, zodat je de muziek en digitale coaching uitstekend kunt horen. Dit model produceert een zeer goed stereo geluid met juiste bastonen. Dankzij een breed frequentiebereik luister je zelfs tijdens het hardlopen of fietsen naar HD-kwaliteit muziek.

Gebruik
De Headset is zeer eenvoudig in gebruik. De compacte knopjes op de oordopjes laten je terug-/doorspoelen naar een vorig of volgend nummer, het volume aanpassen en inkomende gesprekken beantwoorden. De headset switcht automatisch van audio naar telefoonmodus wanneer je wordt gebeld. De headset bevat een geïntegreerde microfoon van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je al je gesprekken kunt voeren zonder de headset af te zetten of te schreeuwen. De oortjes bieden tot 6 uur spreektijd en tot 5 uur non-stop muziek luisteren. Is de batterij van de headset leeg? Dan kun je deze veilig en snel (1-2 uur) opladen.

Compatibel met:
De Caramello Bluetooth oordopjes zijn compatibel met vele apparaten, waaronder iPhone, iPod, iPad, Samsung Galaxy smartphones en tablets, HTC, Nokia, Sony en Huawei. De headset onthoudt het gekoppelde apparaat, dus de volgende keer dat je aan een work-out begint ben je binnen enkele seconden klaar om naar muziek en audiocoaching te luisteren.

Voordelen Caramello Bluetooth koptelefoon:

- Draadloze stereo oortjes

- Lichtgewicht

- Waterafstotende oordopjes

- Sport oordopjes, ideaal voor sporters

- Ingebouwde microfoon

- Snelle oplaadtijd (< 1 uur)

- Beantwoorden met één druk op de knop

- Volumeregelaar

- oor- en achteruitspoelen

- Pauzeknop

- Incl. Micro usb kabel

- ca. 7 uur muziek luisteren!

- Bluetooth 4.1

- ONTVANGST TOT 15 METER
 
Prijs
€ 29,95
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
1
Caramello Bluetooth Draadloze In-Ear sport oordopjes met Microfoon [...] € 29,95 € 0,00