Body Sculpture - Hexa Dumbbell BW-460- 2 KG - Rubber Coating

Afbeelding van Body Sculpture - Hexa Dumbbell BW-460- 2 KG - Rubber Coating
Prijsverloop van Body Sculpture - Hexa Dumbbell BW-460- 2 KG - Rubber Coating
Toegevoegd: 12-09-2017
Bijgewerkt: 24-02-2018

Merk: Body Sculpture

De Body Sculpture BW-460 Hexa rubberen dumbbells zijn ideaal om thuis mee te trainen. Til de training naar het volgende niveau en voer oefeningen uit voor: biceps, triceps, schouders, borst, rug en benen met behulp van de zeshoekige halters. Train thuis of buiten en bescherm elke ondergrond tegen krassen door het zachte rubber waarmee de uiteinden overtrokken zijn. De gekartelde grip over de chromen handgrepen zorgt ervoor dat ze goed in de handen liggen en niet gaan glijden. Dankzij het hexa ontwerp zijn de dumbbells gemakkelijk te stapelen en rollen ze niet door de kamer. Daarnaast zijn ze door dit ontwerp ook te gebruiken als push up bars.
Body Sculpture
Wilt u in het gemak van uw eigen huis werken aan een gezonde levensstijl en uw fitness oefeningen uitvoeren zonder een duur sportschool abonnement? Dan kunt u bij Body Sculpture terecht voor alle fitnesstoestellen en fitnessaccessoires die u nodig heeft. Zo kunt u goedkoop en gemakkelijk werken aan uw conditie, flexibiliteit en uw doelen voor het afvallen.

Body Sculpture is al meer dan vijftig jaar een gerenommeerd internationaal sportmerk. Waar het in 1965 als lokale producent van sportartikelen begon is het in de jaren die volgde uitgegroeid tot een merk wat wereldwijd bekend staat om goede kwaliteit producten voor een zeer goede prijs. Met producten die variëren van yoga blokken tot haltersets tot crosstrainers en nog veel meer kan Body Sculpture voorzien in alle behoeften van de thuissporter.
BODY SCULPTURE IN SHAPE AND IN CONTROL
 
Prijs
€ 16,85
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
6
Body Sculpture - Hexa Dumbbell BW-460- 2 KG - Rubber Coating [...] € 16,85 € 0,00