Body Sculpture - Dumbbell set 2 x 1 KG - Neopreen halterset - Halters Gewichten

Afbeelding van Body Sculpture - Dumbbell set 2 x 1 KG - Neopreen halterset - Halters Gewichten
Prijsverloop van Body Sculpture - Dumbbell set 2 x 1 KG - Neopreen halterset - Halters Gewichten
Toegevoegd: 12-09-2017
Bijgewerkt: 24-02-2018

Merk: Body Sculpture

De Body Sculpture neopreen dumbbells zijn ideaal om thuis of buiten mee te trainen. Gebruik ze voor krachttraining, yoga oefeningen of om hardlopen nog intensiever te maken. Dankzij de zachte neopreen buitenkant liggen de dumbells goed in de hand en bieden ze zowel een comfortabele als stevige grip. Deze dumbbells glijden niet uit de hand bij transpireren en beschadigen bijvoorbeeld de kast of vloer niet bij het opbergen.
U kunt de dumbbells gebruiken voor een zeer grote selectie aan oefeningen en zijn daarom ook perfect om uw spieren te versterken of om te revalideren. Train uw schouders, armen, borst, rug, buik en benen. De Body Sculpture neopreen dumbbells zijn verkrijgbaar in de gewichten 1 kg, 1.5 kg, 2 kg, 2.5 kg, 3 kg en 4kg.

Body Sculpture
Wilt u in het gemak van uw eigen huis werken aan een gezonde levensstijl en uw fitness oefeningen uitvoeren zonder een duur sportschool abonnement? Dan kunt u bij Body Sculpture terecht voor alle fitnesstoestellen en fitnessaccessoires die u nodig heeft. Zo kunt u goedkoop en gemakkelijk werken aan uw conditie, flexibiliteit en uw doelen voor het afvallen.
Body Sculpture is al meer dan vijftig jaar een gerenommeerd internationaal sportmerk. Waar het in 1965 als lokale producent van sportartikelen begon is het in de jaren die volgde uitgegroeid tot een merk wat wereldwijd bekend staat om goede kwaliteit producten voor een zeer goede prijs. Met producten die vari ren van yoga blokken tot haltersets tot crosstrainers en nog veel meer kan Body Sculpture voorzien in alle behoeften van de thuissporter.
BODY SCULPTURE IN SHAPE AND IN CONTROL
 
Prijs
€ 12,95
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
2
Body Sculpture - Dumbbell set 2 x 1 KG - Neopreen halterset - Halters Gewichten [...] € 12,95 € 0,00