Fold up hoesje voor Cube U25gt, rood , merk i12Cover

Afbeelding van Fold up hoesje voor Cube U25gt, rood , merk i12Cover
Prijsverloop van Fold up hoesje voor Cube U25gt, rood , merk i12Cover
Toegevoegd: 02-05-2018
Bijgewerkt: 07-12-2018

Merk: i12Cover

Universeel Fold up hoesje voor Cube U25gt
Het universele i12Cover PU lederen hoesje is passend voor de Cube U25gt.
Dit tablet hoesje met vier verstelbare klemmen biedt uw Cube U25gt ultieme bescherming in alle omstandigheden. De hoes houdt uw Cube U25gt als nieuw en voorkomt beschadigingen.
Het hoesje beschikt over een ingebouwde standaard functie die het mogelijk maakt uw Cube U25gt in twee standen neer te zetten. In de Media Stand, zodat u kunt genieten van uw favoriete video?s, en de Typ Stand zodat u o.a. eenvoudig uw mailtjes kunt versturen en beantwoorden (zie foto?s).
Ons tablet hoesje is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Van zakelijk zwart en wit, tot trendy en kleurrijk rood, roze en hemelsblauw !
De voering van dit tablet hoesje is gemaakt van zacht suede zodat het scherm van uw Cube %type niet beschadigd. Dit maakt het hoesje tot een onmisbaar accessoire, dat u eigenlijk direct bij aankoop van uw tablet zou moeten aanschaffen. Dankzij het betrouwbare en stevige bevestigingssysteem (4 stevige verstelbare klemmen die om de hoeken van de tablet vallen) is uw Cube U25gt verzekerd van effectieve en prijsbewuste bescherming.
Het hoesje wordt gesloten met een stevig en veilige elastieken band.
Fold Up case van het merk i12cover.
 
Prijs
€ 19,95