Sinji Health Watch zwart met bloeddrukmeter

Afbeelding van Sinji Health Watch zwart met bloeddrukmeter
Prijsverloop van Sinji Health Watch zwart met bloeddrukmeter
Toegevoegd: 12-09-2017
Bijgewerkt: 12-12-2017

Merk: Sinji

Elegant digitaal horloge met smart gezondheidsmeter. Met bloeddrukmeter, hartslagmeter, slaap monitor, stappenteller en een teller voor verbrande calorieën. Inclusief gratis app voor iOS en Android apparaten.

De Sinji Health Watch is een perfecte mix van slimme technologie en mode. De combinatie van het stijlvol rond uurwerk met de soepele lederen band geeft de Sinji Health Watch een elegante uitstraling, in tegenstelling tot andere smartwatches. Met de talrijke slimme functies kunt u uw gezondheidstoestand altijd en overal meten.

Het OLED-scherm geeft de datum, tijd en de resultaten van de verschillende smart functies. De hoge kwaliteit gehard glas (9H op de schaal van Mohs) is krasvrij en de Sinji Health Watch heeft een IP67-normering tegen stof en water.

Slimme gezondheidsmeter:

De ingebouwde gezondheidsmeter is uitgerust met makkelijk te bedienen functies:

Hartslagmeter
Bloeddrukmeter
Stappenteller
Verbrande-calorieënteller
Gelopen afstandmeter
Slaapmonitor

Inclusief gratis iOS- en Androidapplicatie:

De Sinji Health Watch is uitgerust met Bluetooth en kan verbonden worden met een gratis smartphoneapplicatie voor iOS (Apple) of Android apparaten, waarmee u data kunt opslaan.

Gebruik de applicatie om de data te synchroniseren en op te slaan. U kunt uw instellingen aanpassen (leeftijd, gewicht, lengte en geslacht) om een persoonlijke database te bewerkstelligen. De applicatie maakt het ook mogelijk om een wekker in te stellen en om een trillende notificatie in te stellen bij een inkomende oproep of een sms-bericht.

De oplaadbare batterij kan gemakkelijk worden opgeladen met het bijgeleverde laadstation (oplaadtijd is ongeveer 2 uur) en biedt u tot 5 dagen gebruik van de Health Watch.

De Sinji Health Watch is verkrijgbaar in drie varianten:

Een klassieke combinatie van een zwart uurwerk en een zwarte lederen band
Een modieuze combinatie van een zilver uurwerk en een zwarte lederen band
Een opvallende combinatie van een roségoud uurwerk en een baby-roze lederen band

Disclaimer: de Sinji Health Watch is alleen bedoeld voor algemene gezondheidsdoeleinden en mag niet worden gebruikt als een medisch hulpmiddel.
 
Prijs
€ 65,95
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
1
Sinji Health Watch zwart met bloeddrukmeter [...] € 65,95 € 0,00