Q5 Draadloze Bluetooth Oordopjes V4.1 In-Ear Sport Rood

Afbeelding van Q5 Draadloze Bluetooth Oordopjes V4.1 In-Ear Sport Rood
Prijsverloop van Q5 Draadloze Bluetooth Oordopjes V4.1 In-Ear Sport Rood
Toegevoegd: 28-01-2018
Bijgewerkt: 27-02-2018

Merk: Bluedio

Q5 Draadloze Bluetooth Oordopjes V4.1 In-Ear Sport Rood

Deze in-ear bluetooth sports headset is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens het sporten. Dankzij de zweet afstotende materialen en bluetooth (V4.0 + ERD) technologie is deze headset draadloos te koppelen aan je smartphone die tijdens het sporten uiteraard meedraagt in een sport armband, die overigens ook te bestellen is op onze website! Hardlopen en sporten met oordopjes in zonder vervelende bedrading is nu een feit!

Het speciale design zorgt ervoor dat de platte kabel die de twee oortjes met elkaar verbindt achter in je nek rust. De draadloze sport headset is voorzien van een drietal knoppen waarmee de audio en het volume te bedienen is. De oortelefoon wordt geleverd met drie verschillende maten eartips.

Bellen tijdens het sporten?

Uiteraard is de headset geschikt voor het afspelen van muziek maar ook aan inkomende gesprekken is gedacht. Wordt je gebeld dan zorgt de headset ervoor dat de muziek tijdelijk onderbroken wordt en dat het gesprek gevoerd kan worden. De muziek start ook automatisch weer wanneer het gesprek is be indigd. Met de meegeleverde USB kabel is de headset op te laden. De headset is voorzien van een ingebouwde accu. De accu is binnen 1,5-2 uur volledig opgeladen waarna de headset met een volle accu ongeveer 4-6 uur gebruikt kan worden.

Specificaties

  • Bluetooth versie: Bluetooth 4.0 + ERD
  • Bluetooth profielen: A2DP, AVRCP
  • Draadloos bereik: 10 meter
  • Met een volle accu 4-6 uur luisterplezier
  • Kleur: Rood

Muziek luisteren tijdens het hardlopen, zonder vervelende bedradingen is nu een feit met deze draadloze bluetooth oordopjes, wees er gauw bij en bestel deze draadloze bluetooth oordopjes nu extra voordelig op onze website!

 
Prijs
€ 53,85
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
1
Q5 Draadloze Bluetooth Oordopjes V4.1 In-Ear Sport Rood [...] € 53,85 € 0,00