Brechje Lage Oudoorlaarzen Dames - Waterdichte Laarzen met Rubberen buitenzool

Afbeelding van Brechje Lage Oudoorlaarzen Dames - Waterdichte Laarzen met Rubberen buitenzool
Prijsverloop van Brechje Lage Oudoorlaarzen Dames - Waterdichte Laarzen met Rubberen buitenzool
Toegevoegd: 12-02-2019
Bijgewerkt: 10-07-2019

Merk: ZOO Adventure

Maatadvies
Meet uw langste voet nauwkeuring. Bestel de juiste maat, meet uw voetlengte op. Plaats uw grootste voet op een stuk papier, op een vlakke ondergrond tegen een rechte wand met uw wandelsokken aan. Trek nauwkeurig een lijn met een pen om uw sok. Door uw voet tegen een rechte wand te zetten wordt er correct gemeten omdat de hiel een stukje uitsteekt t.o.v. de onderkant van de voet. Meet vervolgens de lengte van de tekening in een rechte lijn. Trek een rechte lijn op de tekening van de achterkant hiel naar de teen die het meest uitsteekt. Dit is uw voetlengte-maat. Met de voetlengte-maat kunt u in de maattabellen uw ZOO Adventure schoenmaat vinden.

Maten:
Uw voetlengte: 22,7 CM = Maat 35
Uw voetlengte: 23,4 CM = Maat 36
Uw voetlengte: 24,1 CM = Maat 37
Uw voetlengte: 24,8 CM = Maat 38
Uw voetlengte: 25,5 CM = Maat 39
Uw voetlengte: 26,2 CM = Maat 40
Uw voetlengte: 26,9 CM = Maat 41
Uw voetlengte: 27,6 CM = Maat 42


Onderhoud
ZOO Adventure laarzen zijn duurzaam en eenvoudig teonderhouden. Het leer dat wordt gebruikt bij deze outdoorlaarzen is puur natuurheeft verzorging nodig net als uw eigen huid.

Schoonmaken
Het leer bij voorkeur afspoelen met schoon lauw water en intussen met een zachte doek of spons afnemen. (Geen hogedrukspuit gebruiken, gewoon stromend water.) Vlekken die minder eenvoudig zijn schoon te maken kunt u reinigen met ZOO Adventure Cleaner. Lichte vetvlekken kunt u met schoon lauw water en weinig zeep, het liefst baby zeep, afspoelen en intussen afnemen met een zachte doek of spons.Drogen
Drogen is belangrijk! Dus goed onderhouden is ook de laarzen de gelegenheid geven om te laten drogen. Niet bij een verwarming of andere warmte bron. De natuurlijke vetten van de huid drogen bij dit soort warmte uit, waardoor het leer zou kunnen scheuren, breken en haar souplesse verliest. De laarzen op kamertemperatuur laten drogen zou het beste zijn. In verhouding tot de gemiddelde leren huiden, drogen deze huiden sneller doordat zij zijn geïmpregneerd met een water- en vuilafstotend vloeibaar middel. Uw laarzen moeten de kans krijgen om ook goed van binnen te luchten.
Waterdichte dames laarzen ZOO AdventureDroge voeten door Acquastop, geïmpregneerd leer en TeflonZOO Adventure laarzen zijn uitgevoerd met Acquastop. Een hightech membraan dat ervoor zorgt dat de leren laarzen 100% waterdicht zijn en blijven ademen. Het membraan zit tussen de voering en het bovenmateriaal. Altijd droge en aangenaam warme voeten! ZOO Adventure werkt met geïmpregneerd nubuck, pull up leer en Teflon nylon, waardoor de outdoor laarzen ook water- en vuilafstotend zijn. Uitneembare binnenzolen zorgen voor comfortDankzij het werken met uitneembare binnenzolen, standaard geleverd in twee dikte maten, wordt er een optimale pasvorm gecreëerd. U kunt bovendien uw eigen zolen erin plaatsen. ZOO Adventure laarzen zijn gebaseerd op een G+ leest en daardoor erg comfortabel. ZOO Adventure voor iedere kuitDe verkrijgbaarheid aan schachtbreedtes draagt er aan toe dat het zowel voor de stevige, reguliere als slanke kuiten aangenaam wandelen wordt. Voor iedere kuit omvang is er wel een passend ZOO Adventure model. De zool is van 100% natuurlijk rubber, waardoor de laarzen flexibel lopen. Droge voeten, comfortabele binnenzolen en verstelbare schachten voor de kuit zorgen voor een aangename pasvorm en zorgeloos plezier gedurende uw buiten activiteiten. Passen doet geloven, ervaar ons product! Breng kleur aan uw activiteiten met de coffee bruine Brechje 22387 van ZOO Adventure, footwear that kicks off whatever nature throws at it.
 
Prijs
€ 179,90
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
7
Brechje Lage Oudoorlaarzen Dames - Waterdichte Laarzen met Rubberen buitenzool [...] € 179,90 € 0,00