Seac Magica snorkel full face masker + Seac Vela zwemvliezen 36/37

Afbeelding van Seac Magica snorkel full face masker + Seac Vela zwemvliezen 36/37
Prijsverloop van Seac Magica snorkel full face masker + Seac Vela zwemvliezen 36/37
Toegevoegd: 10-07-2019
Bijgewerkt: 10-07-2019

Merk: Seac

Gegarandeerd plezier met de Seac Magica Vela snorkel set, de eerste SEAC® set met het populaire Seac Magica full face masker en de Seac Vela korte zwemvliezen.
Het Seac Magica full face masker heeft een speciaal gepatenteerd systeem met gescheiden in- en uitadem circulatie wat het beslaan van het masker voorkomt en een bijzonder natuurlijk ademcomfort geeft. Makkelijk ademen zonder geluid, heerlijk relaxed genieten van jou snorkelavontuur. De zachte elastische bandjes en het zachte gelaatsstuk gemaakt van een speciaal phtalate-free elastomeer houd het masker stevig maar comfortabel op het gezicht en voorkomt verschuiven of inlekken van water. De snorkel is uitgerust met een “dry-top” wat instromen van water voorkomt en aan de bovenzijde een felgekleurde top voor goede zichtbaarheid in het water tijdens het snorkelen. De Seac Magica is verkrijgbaar in 2 maten. Deze hangt af van de afstand tussen neus en de kin (maat S / M = tussen 10 cm en 11.5 cm – maat L / XL = meer dan 11.5 cm).
In deze snorkel-set is het Seac Magica full face masker gecombineerd met de Seac Vela short zwemvliezen. Deze korte zwemvliezen zijn zeer praktisch, makkelijk in gebruik en ontworpen voor gebruik tijdens snorkelen of zwem-workout. Met een ergonomisch gevormde voet-pocket en een zacht blad. De randen zijn volledig beschermd met rubber om beschadigingen te voorkomen.
De Seac Magica Vela snorkel-set is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Het masker is alleen geschikt voor snorkelen.
 
Prijs
€ 54,99
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Bol.com
1
Seac Magica snorkel full face masker + Seac Vela zwemvliezen 36/37 [...] € 54,99 € 0,00