adidas Predator 18.1 FG Future White Core Black Reacor

Afbeelding van adidas Predator 18.1 FG Future White Core Black Reacor
Prijsverloop van adidas Predator 18.1 FG Future White Core Black Reacor
Toegevoegd: 03-04-2018
Bijgewerkt: 03-04-2018

Getoonde korting
40,0 %
Korting op basis van hoogst bekende prijs (03-04-2018)
,0 %

Merk: adidas

Een ware icoon is teruggekeerd. De magische adidas Predator is meer dan een voetbalschoen alleen, het is een naam die bekend is onder alle leeftijden en over alle grenzen. Gedragen door wereldsterren als Zinedine Zidane, David Beckham en Kaká. De adidas Predator is in een nieuw jasje gestoken en voorzien van de modernste technologieën. Met de adidas Predator heb jij de wedstrijd volledig onder controle.

adidas CONTROLSKIN
Met het adidas CONTROLSKIN beheers je de bal onder alle weersomstandigheden. Dankzij de speciale, geribbelde neus van de Predator lijkt het alsof je bal aan een touwtje hebt. Een nieuwe, ongeëvenaarde zachtheid zorgt voor een verbeterde balcontrole. Doordat adidas onnodige lagen van de schoen heeft verwijderd, wordt een grote balcontrole oppervlak gecreëerd.

adidas Primeknit Collar
Aan de adidas Predator is een nieuwe Primeknit Collar toegevoegd, waarvan de vorm is veranderd. De nieuwe Primeknit Collar zorgt voor een 360 graden pasvorm van hiel tot de teen. Hij is ontwikkeld om de natuurlijke vorm van de voet te volgen, zich hieraan aan te passen en een ondersteunende pasvorm te garanderen. De anatomische curve bootst de hielvorm na voor een ultieme lockdown.

adidas Controlframe
Hoogwaardige polyamide-ingespoten lagen stabiliseren de voet als deze in beweging is. Samen met de strategisch geplaatste noppenconfiguratie, die zorgt voor een betere tractie en versterkte rotatie, biedt dit je enorm veel ondersteuning bij elke beweging die je maakt.

Cold Blooded Pack
Hij is stil, maar dodelijk. In het veld, op de straat en recht tegenover je tegenstander. Hij domineert waar hij wil, wanneer hij wil. Iedereen die ook maar één stap verkeerd zet kan het vergeten. Hij is Cold Blooded.
 
Prijs
€ 220,00   € 131,99
 
 

Aanbieders

AanbiederOmschrijvingPrijsVerzendkosten
Voetbalshop.nl
Op voorraad
adidas Predator 18.1 FG Future White Core Black Reacor [...] € 131,99 € 0,00