Zoeken...
Uitgelicht
home > Merchandise | Disney
afbeelding kan van het origineel afwijken
afbeelding kan van het origineel afwijken

Beast Kingdom Disney: Toy Story - Master Craft Woody Statue Decoratie

Helaas is dit product op dit moment niet leverbaar.meer informatie
"You've got a friend in me" zijn de woorden die velen van ons zich nog herinneren uit het themalied van Toy Story, het magische verhaal van vriendschap en verwondering!

Beast Kingdom is blij om een nieuwe toevoeging aan de populaire Master Craft serie te presenteren, en wat is een goede manier om high-end vakmanschap te vieren? Het tot leven brengen van de twee beste vrienden uit de animatiegeschiedenis, Buzz Lightyear (apart verkrijgbaar) en Woody! Met een individueel genummerde basis is de Toy Story Master Craft serie van liefdevolle high-end beeldjes klaar om jouw bureau met hun magie op te vrolijken

Beleef je kindertijd opnieuw dankzij deze met de hand geschilderd en met de beste productietechnieken vervaardigd beeldjes van Woody uit Toy Story. Woody's gele geruite overhemd en zeer gedetailleerde sheriff badge, knallen met ingewikkelde details. En niet te vergeten zijn kenmerkende hoed en vriendelijke blos op het gezicht. Er is zelf gedacht aan het trektouwtje op zijn rug, Woody is klaar om elke uitdaging aan te gaan.
SprayPay
EAN4711061141552
Artikelcode1921168
FabrikantscodeBKMC023

Product Type Decoratie

Details

Type Decoratie

Genre

Film

Verzendgewicht


Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Geef je mening over dit product: » beoordelen